Wat hebben wij u te bieden?

Door onze jarenlange ervaring in de verzekeringsbranche kwamen op een hiaat in de markt: Het verzekeren van tenten. Pukkelpop was bijna failliet toen de storm door hun tenten raasde!

Om oa die reden zijn we rond de tafel gaan zitten met organisatoren van feesten, maar ook met de tentenbouwers zelf! Hieruit hebben we duidelijk de noden in kaart gebracht van deze partijen en zijn we tot een op maat gemaakt concept gekomen dat uniek is in België! Tentverzekering.be zorgt voor een kant-en-klare oplossing voor zowel de organisator als de tentbouwer.

Uniek verzekering: stormschade, sneeuwdruk, ijsdruk,...

Eindelijk is er toch een oplossing om drama's tegen te gaan. Stormschade aan tenten kan op alle dagen van het jaar voorvallen. Dit is dus absoluut onmisbaar in een tentverzekering. Maar om een tent te verzekeren het ganse jaar door moeten we uiteraard ook rekening houden met winterse buien. Daar hebben we een unieke oplossing mee gezocht en gevonden. Sneeuwdruk en ijsdruk is voor een tent uiteraard veel risicovoller dan bij een gebouw. Maar wij zijn er dan ook in geslaagd om dit te verzekeren.

Totaalverzekering van uw event

We weten ook uit ervaring dat een event organiseren heel tijdsrovend en intensief is. Wij weten wat het allemaal inhoudt. Op die manier kan je als organisator met enkele klikken een totaalverzekering opmaken.
Je hoeft niet naar 3 verschillende partijen om de verzekering van uw event in orde te brengen. Door onze jarenlange ervaring in zowel de verzekeringssector als in de organisatorische wereld, maken we voor jullie 1 contract op waar al het nodige in vervat zit. Je hoeft je hiervoor zelfs niet te verplaatsen. Nagenoeg alles kan online!