Jongerenfuiven: niemand staat er voor te springen. Ook niemand wil daar tijd aan besteden. Ook de verzekeraars niet. Tentverzekering.be zorgde er niet alleen voor dat onze tent werd verzekerd, maar ook de vrijwilligers en al onze andere verzekeringen waarvan we nog niet eens wisten dat ze bestonden.
Werken met deze mannen is echt een must.

Vereecken Christophe

Zonder Tentverzekering.be kon ik mijn event stopzetten in de toekomst.
Een zware, onvoorziene storm zorgde ervoor dan drie kwart van mijn tent wegwaaide. Ik had het nochtans nooit voorzien, daar er prachtig weer werd voorspeld. Mijn tentbouwer adviseerde mij toch om een verzekering te nemen voor mijn tent, maar ik had nooit stilgestaan bij storm. Misschien wel bij Brand of Vandalisme.
Ondertussen kan ik elk jaar mijn feestje verder zetten en ben ik niet achtergebleven met een financiële kater.

Elfrieda Heyerick

We wisten dat er een groot risico was: een tent zetten boven een ijspiste dat verschillende weken blijft staan. Daarenboven op een marktplein dat veel wind nam.
Pakken sneeuw en een verkeerde aanpak van één van onze medewerkers zorgde ervoor dat de complete constructie inzakte en tegen de vlakte kwam.
2 dagen later was de ijspiste al opnieuw open en onze tentbouwer werd voor zijn schade vergoed. Nooit gedacht dat het zo eenvoudig kon zijn.
Ik loop nooit nog het risico mijn tent niet te verzekeren!

Gemeentebestuur anoniem